Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Možná je p. Moravec prostě jenom vyčerpaný. Nicméně důvod, který on sám uvádí, má svoji relevanci. Nakonec "bonmot" Zemana v podobě "Moravcovy televize" je celkem vypovídající.

1 0
možnosti

Vubec se panu Moravcovi pri tech neustalejch utocich 5. cenove skupiny na nej nedivim.

3 1
možnosti
Foto

J40a37k78u53b 93R60o76t20h

17. 1. 2018 10:25

Fascinující na zemanovcích je, že VM dlouhodobě nemohou přijít na jméno a slintali blahem, když MZ odmítl do Moravcovy relace chodit, a titíž lidé teď kňučí, jak je Moravec zbabělý, že nechce dát prostor Zemanovi, aby si lacině na něm vyléval žluč. A tak je to u nich se vším. :-/;-D

5 1
možnosti

J90a64n 33B31u64r91d62a

17. 1. 2018 10:48

To víte, jen blbec nemění názory.

1 0
možnosti
Foto

Miloš Zeman se v minulosti několikrát vyjádřil, že do diskuzního pořadu v ČT moderovaného Václavem Moravcem nikdy nepřijde - a také se toho držel. Dovedu tedy pochopit, že se Moravec sám zřekl moderování příští prezidentské debaty, aby jeho jméno nebylo záminkou ke zbytečným sporům. Ale to neměl být žádný problém, ČT má dost kvalitních reportérů - například Jakub Železný.

6 0
možnosti

Věřím, že to povolání je psychicky velmi náročné a stoupající hvězda (kdysi jsem pana Moravce za hvězdu považoval) svádí k tomu stát se osvíceným a neomylným. Záhy k této dokonalosti dorostl a tím ztratil nezávislost. Rozčilovaly mne jeho dlouhé tázací pasáže, kdy za dotazovanému předestřel jak otázku tak rovnou jednu ze dvou možných odpovědí. Na dotazovaném pak více méně zbylo jen ANO nebo NE. A pokud se pustil do své varianty byl přerušen. Bohužel i já patřím k těm, kteří jinak zajímavé debaty nesledují kvůli němu. A jenom vzdáleně tuším, že se s tou výbavou nechce a ani nemůže postavit panu Zemanovi.

3 2
možnosti

Původně jsem tohle Moravcovo rozhodnutí považoval za chvályhodnou sebereflexi.Jenže ve zdůvodnění Moravec rovněž uvádí, další důvod - že se jeho jmého neobjevilo ve zvacím dopisu, který ČT poslala prezidentským kandidátům - takže vlastně uražená ješitnost.

Zní to sice neuvěřitelně, ale je to černé na bílém:-)

6 0
možnosti

No myslím, že hlavní důvod je jinde - viz výše a to co uvádíte mi připadá jako zástupný problém.

1 0
možnosti

Nevím, do jaké míry bude sledovaná debata mezi kandidáty. Její vývoj lze snadno předvídat. Miloš Zeman jako soudem usvědčený lhář se bude snažit udělat z Jiřího Drahoše hlupáka překroucenými a dost možná i vyfabulovanými "citacemi" údajných i skutečných ekonomů, filozofů a politiků či politologů ve stylu "Četl jsem to, bylo to vlevo dole". Proti tomu samozřejmě bude Jiří Drahoš hledat těžko obranu, lži a pomluvě není snadné se bránit. Mnozí tomu zatleskají, ostatně mezi diváky takové debaty budou zejména příznivci Zemana, kteří si celou show jeho hypertrofovaného ega s radostí vychutnají. Ti podle mého úsudku rozumnější trapné divadlo sledovat nebudou, protože už jsou rozhodnutí jít k volbám a dát hlas Drahošovi.

6 3
možnosti

Ano, ti rozumní raději zavřou oči, zacpou si uši a hodí to Drahošovi:-)

5 2
možnosti
Foto

Kdybyste byl na místě gen.ředitele..... právě proto tam nejste. Protože na to nemáte a mít nebudete. Panu Moravcovi se vůbec nedivím. Potom co předvedla hradní parta hulvátů kdo by se s nimi vůbec chtěl špinit.....

9 7
možnosti

Ona to vezme nějaká moderátorka, aby to trochu změkčila.

1 0
možnosti
Foto

Myslíte tu hanbatou slečnu? To bych uvítal!

1 0
možnosti

Taky se často k nedělnímu obědu kouknu na pořad VM a né že bych to bral jako moučníček, to nehrozí, jen mě jímá zvědavost. V poslední době mám pocit, že pan Moravec již není nestranným moderátorem a je to škoda, protože kvality má rozhodně více než to co co předvádí pan Soukup na B. ČT má i dosti asi lepších moderátorů,kteří si dovedou uhájit nestranný přístup..Jakub Železný a další hoši,jeden se nedávno vrátil z USA , tak co je nevyužít?

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS