Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

No když přesně citovat tak přesně. Prezident v případě, že bude zvolen, počká s jmenováním na 101 hlasů. V případě, že zvolen nebude, jmenuje Babiše a vládu ještě před koncem mandátu.

Zeman ještě druhý den po formulaci požadavku 101 svůj postoj vysvětlil - na dotaz reportéra, zda je to tlak na Babiše nebo ostatní politické strany, odpověděl, že to druhé. Takže v tomto směru je prezident konzistentní. Pokud Zeman zvítězí, bude čekat a čekat a čekat ... až možná někdy Babiš dá dohromady 101.

Takže Zeman v tomto názor nemění, jen ho upřesnil, co se stane, když na čekání nebude mít dost času.

2 1
možnosti
Foto

Politika není extaktní věda, jak si to plete pan Drahoš ve svých proklamacích.

V politice je třeba se umět přizpůsobit.

Politika je věc kompromisů a diplomacie. Obratnosti vyjednávání dosažení aktuálně nejlepšího možného cíle. A to se týká v prvé řadě perzidenta a jeho úřadu.

(A odmyslete se od Zemana, pokud jste toho vůbec schopni.)

Bude-li zvolen prezidentem pan Drahoš, bude se muset toto pravidlo naučit velmi rychle a ne se chovat jako čtyřletý kluk na pískovišti, který se bere o svoji bábovičku.

3 0
možnosti
Foto

Asi jste nepostřehl, jak dokázal obhájit AV před Topolánkem a spol. a vyrazit z nich peníze, o které chtěli AV připravit. Topolánek řekl, že vyjednával tvrdě. Jenže - tam šlo o skutečnou záležitost a jednal přece jen se slušnějšími lidmi, než je MZ. Proto má dnes Topolánkovu podporu.

Jenže o tom Vy víte houbeles.

1 1
možnosti
PK

Život přináší změny v myšlení i konání a to i v politice,nebudte smutný pan Z prezidentem nebude a AB nebude vládnout...co bude pak to nikdo neví, ale třeba nás spasí modrý ptáček;-D

2 0
možnosti
Foto

Dejme tomu, že By Babiš 101 podpisů nepřinesl, co byste od prezidenta očekával?

1 0
možnosti
VV

Rekne ze zadne podpisy nepotrebuje a basta.

2 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1427x
Jsem důchodce, který díky práci mezi mladými lidmi odmítá názor, že generace si nemají navzájem co sdělit.

Seznam rubrik