Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby zakázali komunisty, tak jim pomohou. Udělají z nich mučedníky, jako to kdysi komunisté udělali z V. Havla. Oni založí stranu s jiným názvem a budou mít větší členskou základnu, než mají teď. Nechápu čím dnešní komunisté mohou vadit. Vždyť to jsou jen parazité na systému, podobně jako téměř všechny ostatní partaje a po pověstné revolučnosti nezbyl ani stín.

0 0
možnosti

Chapu pane Bicero, ze byvali komunisti to nechapou.

0 0
možnosti

J20a24n 57P46a89l25l81a42s

6. 3. 2018 11:34

Dobrý den, zajímalo by mě, proč demokraté nezabránili zvolení Mlátičky přímo ve sněmovně a místo toho burcují lid na náměstích. Cui bono?

0 0
možnosti

Neboť je již jen málo parlament demokratický. Divím se, že ještě z něho dnes nezaznívá internacionála.

1 0
možnosti

Zajímavé je, že demonstrantům nevadí převlečení komunisté, kteří jsou na vysokých postech. Navíc, ta komise je na dvě věci, nemá žádnou pravomoc, může pouze doporučovat a její předseda nemůže sám o ničem rozhodovat.

2 2
možnosti

1. Jenže "doporučení" komise může přikrýt mnohé další kroky.

2. Předseda komise kontrolního orgánu policie má, pravda jen jeden hlas. Ale je to viditelná ikona. Nechceme mít ikonické příslušníky Pohotovostního sboru ve vedení kontrolního orgánu policie. Byť jen z toho ikonického důvodu.

2 0
možnosti

Karma.R^ Bohužel na to nemá občanská většina vůli, protože je levicová. A menšina na to nemá koule, protože by to levicovou většinou byla přehlasována, ať už přímo či intrikařinami socialistických falešným altruismem provoněných stran.

0 1
možnosti
Foto

Oprava: Ta komise není vůbec důležitá. Profesorka Válková vám to ráda vysvětlí.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS