Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosto s Vámi souhlasím.

Fakt maj našlápnuto na úspěch.

0 0
možnosti

Já Jiřímu hrozně fandím. Nikdy nebylo tak dobře jako za něj. Už deset let mám na záchodě plakát s tímto borcem. Už deset let nemám problémy se stolicí.

1 0
možnosti

Musím přiznat, že často nenaleznu v TV svůj program, ale politická scéna, ta mě nikdy nezklamala. Poslouchat ,,Tlučhubu" je skutečně rétorický zážitek a tento člověk bez charisma a idejí má spasit tuto stranu a vyhrát volby a vést tuto zemičku ....to je pro mě hororový příběh, anebo , že by to byl science fiction? Nej tragedy je , že není alternativa k volbám a to ani na hrad ani do parlamentu. Tak snad pojdme obnovit monarchii a zpět pod Vídeň, bylo by fajnověji...

3 0
možnosti

No, nevypadá to. Jirku zpátky nevezmou. Večer asi lítalo fón-spojení. To by byla poslední kapka do kanálu:-D Ovšem co udělá teď...toť otázka.

0 0
možnosti
Foto

Ale kdepak! Z kdysi oranžového koně se za 20 let už dávno "stala pěkně vypelichaná a stará kulhající herka". Takže není divu, že z ní Sobotka spadl a namlel si ústa...;-O Může si snad ještě někdo myslet, že by někam daleko dovezla (byť pohublého) Paroubka???

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS